Pui Vienez
Azi va prezint reteta de Pui Vienez
de la Cristina Stefanita
Ingrediente
- 2-3 cartofi
- un piept de pui
- o cana de iaurt cremos sau smantana dupa preferinta
- un gogosar
- un ardei
- o rosie
- o ceapa mare (doua mai mici)
- sare, piper, condimente, verdeata
- cascaval ras sau mozarella
Preparare
Se taie pieptul de pui si cartofii cubulete, ceapa felii, legumele bucati mai mari. Se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza si se pune iaurtul/smantana.
Amestecul se pune intr-un vas de ceramica sau yena, se acopera, si se da la cuprorul preincalzit aproximativ 45 minute. Cand e gata se ia capacul si se pune cascavalul/mozarella deasupra si se mai lasa in cuprorul dat la mic aproximativ 5-10 minute.
Gata! Pofta buna!
am facut si eu azi! taaaare bun!!!
RăspundețiȘtergerema bucur ca ti-a placut reteta ! :)
RăspundețiȘtergereUite ca a incercat cineva! Ma bucur mult ca v-a placut!
RăspundețiȘtergerenu se pune deloc apa?
RăspundețiȘtergere