Clatite cu pui si ciuperci
Cine nu a mancat pana acum clatite cu pui si ciuperci...poate ar trebui sa experimenteze cat mai curand.
Sunt delicioase si satioase.
O sa va dau reteta pentru umplutura, deoarece sunt convinsa ca va descurcati cu clatitele.
Ingrediente:
2 piepti de pui
2 cepe potrivita
3 conserve de ciuperci
o legatura de patrunjel
o galetusa de smantana (900g)
sare/piper
Pieptul de pui se pune la fiert. Se spumeaza si se adauga o ceapa si sare dupa gust.
Intre timp curatam o ceapa si o tocam, ciupercile din conserva se scurg si se taie /toaca, patrunjelul se spala si se toaca si el.
Pieptul de pui fiert se lasa un pic la racit si se taie fasii subtiri sau cubulete sau ce forma vreti voi.
Intr-o cratita se pune dupa preferinta unt sau ulei (eu va recomand ulei de masline), se adauga ceapa si se lasa un pic la calit. Ciupercile vor fi si ele aruncate fara mila in cratita. Le lasam un pic la foc mic sa se caleasca si adaugam pieptul de pui, 500 g smantana, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba 5 -8 min. mestecand din cand in cand in cratita.
La sfarsit adaugam patrunjelul.
Fiecare clatita va fi umpluta cu aceasta compozitie. Se servesc calde cu smantana.
Mai puteti incerca si varianta de clatite cu aceasi compozitie doar ca dupa ce au fost rulate se aseaza intr-un vas termoizolant, se adauga smantana si se dau la cuptor pentru 10-15 min.
Sunt delicioase si satioase.
O sa va dau reteta pentru umplutura, deoarece sunt convinsa ca va descurcati cu clatitele.
Ingrediente:
2 piepti de pui
2 cepe potrivita
3 conserve de ciuperci
o legatura de patrunjel
o galetusa de smantana (900g)
sare/piper
Pieptul de pui se pune la fiert. Se spumeaza si se adauga o ceapa si sare dupa gust.
Intre timp curatam o ceapa si o tocam, ciupercile din conserva se scurg si se taie /toaca, patrunjelul se spala si se toaca si el.
Pieptul de pui fiert se lasa un pic la racit si se taie fasii subtiri sau cubulete sau ce forma vreti voi.
Intr-o cratita se pune dupa preferinta unt sau ulei (eu va recomand ulei de masline), se adauga ceapa si se lasa un pic la calit. Ciupercile vor fi si ele aruncate fara mila in cratita. Le lasam un pic la foc mic sa se caleasca si adaugam pieptul de pui, 500 g smantana, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba 5 -8 min. mestecand din cand in cand in cratita.
La sfarsit adaugam patrunjelul.
Fiecare clatita va fi umpluta cu aceasta compozitie. Se servesc calde cu smantana.
Mai puteti incerca si varianta de clatite cu aceasi compozitie doar ca dupa ce au fost rulate se aseaza intr-un vas termoizolant, se adauga smantana si se dau la cuptor pentru 10-15 min.
Comentarii
Trimiteți un comentariu