luni, 7 mai 2012

Fursecuri Five o'clock




Ingrediente: 
320 g faina
1 lingurita praf de copt
2 oua
120ml ulei
1 lingura apa
1 pachet zahar vanilat
coaja rasa de lamaie
150 g zahar

Preparare: Se mixeaza (puteti folosi si robotul de bucatarie) ouale cu apa, zahar, vanilie, coaja de lamaie. Adaugati uleiul, faina amestecata cu praful de copt.
Intr-o tava unsa cu putin ulei asezam hartia de copt. Asezam din loc in loc o gramajoara mica de aluat cu ajutorul unei linguri. Mentionez ca aluatul este moale. Trebuie deasemenea sa aveti grija sa lasati spatiu intre gramajoarele de aluat, circa 3cm, deoarece biscuitii vor creste la cuptor si s-ar putea intinde pana la unificare.
Se coc in cuptorul preincalzit la foc mediu. Se lasa pana se rumenesc pe margini. 
Fursecurile se pot face de fiecare data altfel adaugand stafide, nuci, fructe confiate, nuca de cocos, scortisoara, ciocolata sau ii puteti glazura.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu