luni, 9 mai 2011

Branza crema

Branza crema - pentru aperitiv


Am preparat doua feluri de creme de branza foarte usor de facut si binenteles gustoase.

Branza crema cu verdeturi

200g branza de vaci
200g branza telemea de oaie
100g cas proaspat
1 legatura marar
busuioc proaspat
rozmarin proaspat
1 fir de ceapa verde
1 fir de usturoi verde
sare si piper

Branza Rose
200g branza de vaci
200g branza telemea de oaie
100g cas proaspat
boia dulce
1 ardei rosu (capia sau gogosar)
sare si piper

La varianta 1 va recomand sa tocati intai toate verdeturile la robotul de bucatarie sau blender, dupa care adaugati si branza. La sfarsit condimentati dupa gust.

La varianta 2 puneti ardeiul la blender sau robotul de bucatarie dupa care adaugati toate celelalte ingrediente.

Aceste creme se pot servi ca aperitiv alaturi de biscuiti sarati, paine prajita sau puteti umple ardei sau rosii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu