joi, 7 aprilie 2011

Prajitura Pinguin


Prajitura Pinguin
reteta de la Mihaela Sofian‎

6 albusurile batute spuma cu 200 gr zahar pudra, vanilie, 2 linguri cacao, care se amesteca apoi cu un pachet de margarina, 200 gr faina si un plic de praf de copt. Se intinde in tava si se baga la cuptorul preincalzit la foc potrivit (n-am... termometru, ochiometric e de la mediu spre mic). Se lasa cam 15 minute, se scoate repede si se intinde deasupra cele 6 galbenusuri ramase batute spuma cu 200gr zahar pudra. Se reintroduce in cuptor. Daca bezeaua nu se intareste desi blatul pare facut, se da focul mic de tot si se mai lasa pina se intareste bezeaua sau se stinge focul si se lasa in cuptor. Deasupra se rade ciocolata, pentru fason :-)

2 comentarii:

  1. mentionez ca nu este o greseala faptul ca albusurile se afla in blatul prajiturii si galbenusurile in bezea :) ... Mihaela a realizat prajitura asa si a confirmat ca e chiar mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna reteta este ff buna o am si eu exact asa eu fac si o crema de ciocolata deasupra

    RăspundețiȘtergere