miercuri, 13 aprilie 2011

Conopida la cuptor



 

O reteta rapida de ....
Conopida la cuptor

Ingrediente:
conopida congelata 600 - 700g  sau o conopida proaspata
branza de oaie 300g
4 oua
un pahar faina
4-5 linguri smantana
1 lingura unt sau ulei de masline
2-3 linguri pesmet
o legatura patrunjel
100g cascaval ras


Se fierbe conopida (daca e congelata doar 10min, daca e proaspata cam 20-30 min), se pune la scurs intr-o strecuratoare.
Separat se amesteca la robot pana la omogenizare, ouale, branza, smantana si faina. Se adauga sare dupa gust.
Se ia un vas de sticla termoizolant sau o tava, se unge cu putin unt sau chiar ulei de masline, se tapeteaza cu pesmet si se aseaza conopida. Se toarna compozitia cu oua si branza peste conopida, se pipereaza , se adauga patrunjel tocat si la sfarsit cascavalul ras. Lasati la cuptor circa 10-15 min pana se rumeneste.

Se serveste calda cu smantana!







2 comentarii:

  1. yamiii ,o s-o fac si eu caci ne place conopida f. mult

    RăspundețiȘtergere
  2. :) mie mi-a placut f mult ... merita sa incerci si cred ca ar fi buna si cu niste mozarella

    RăspundețiȘtergere